Ben je er klaar voor?

Sta je voor de keuze voor een nieuwe school? Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch?

Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op Mavo, Havo en Vwo niveau.

Ga de uitdaging aan en doe tweetalig onderwijs. Je volgt dan de helft van je lessen in het Engels. Maak jij graag je eigen keuzes, ben je zelfstandig en creatief én werk je graag met een laptop? Dan is ons Daltononderwijs iets voor jou! Ook als je topsportambities hebt, is het Haarlemmermeer Lyceum dé perfecte keuze.

Zien we je gauw?

Proeflessen

Proeflesjes voor leerlingen groep 8 (Dalton) Van 14.00 uur t/m 16.00 uur

Informatie avonden