Ben je er klaar voor?

De overstap van de basisschool naar de brugklas is niet niks. Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch?

Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op Mavo, Havo en Vwo niveau.

Ga de uitdaging aan en doe tweetalig onderwijs. Je volgt dan de helft van je lessen in het Engels. Maak jij graag je eigen keuzes, ben je zelfstandig en creatief én werk je graag met een laptop? Dan is ons Daltononderwijs iets voor jou! Ook als je topsportambities hebt, is het Haarlemmermeer Lyceum dé perfecte keuze.

Zien we je gauw in de brugklas?

Wilt u vast een kijkje nemen in de school? Klik hieronder op een link:

Zuidrand (Dalton)
Proeflessen

 • 17
  jan

  Zuidrand
  Proeflesjes voor leerlingen groep 8 (Dalton) Van 14.00 uur t/m 16.00 uurInformatie avonden

 • 18
  jan

  Baron de Coubertinlaan
  Algemene informatieavond over het Haarlemmermeer Lyceum (beide locaties) voor ouders: Baron de Coubertinlaan, aanvang 19.00 uur t/m 21.00 uur

 • 23
  jan

  Baron de Coubertinlaan
  Informatieavond tweetalig onderwijs voor vwo, havo en mavo voor ouders en proeflesjes voor leerlingen. Aanvang 19.00 uur t/m 21.00 uur

 • 25
  jan

  Zuidrand
  Informatieavond daltononderwijs havo/vwo voor ouders en proeflesjes voor leerlingen. Aanvang 19.00 uur t/m 21.00 uur


Open huis

 • 30 & 31
  jan

  Baron de Coubertinlaan
  Open huis tweetalig onderwijs. Aanvang 18.30 uur t/m 21.00 uur

 • 6 & 7
  feb

  Zuidrand
  Open huis dalton onderwijs. Aanvang 18.30 uur t/m 21.00 uur