Schrijf je in

Leuk dat je je in wilt schrijven. Met het formulier onderaan deze pagina kun je dit doen. Of je nu kiest voor Dalton of TTO, voor beide opleidingen is het advies van de basisschool het uitgangspunt voor toelating en plaatsing. Daarnaast nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op de betreffende locatie.

• Schrijf je je in als een TTO-leerling (Vwo, Havo of Mavo), dan is je nieuwe school op de locatie Baron de Coubertin.
  • Schrijf je je in als Dalton-leerling (Havo of Vwo), dan is je nieuwe school op de locatie Zuidrand.

Wil je de sfeer komen proeven of heb je vragen over de onderwijsvormen? Kom dan langs tijdens een open huis avond. Je vindt de data hieronder.

Alvast heel hartelijk welkom op jouw nieuwe school.

Open huis

• 30 & 31

Open huis tweetalig onderwijs. Aanvang 18.30 uur t/m 21.00 uur

• 6 & 7