Locatie Baron de Coubertinlaan

Baron de Coubertinlaan - Tweetalig onderwijs

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan
    Algemene informatieavond (online) tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van leerlingen uit groep 7. Webinar: 19:00 - 20.00 uur

Informatieavond (online) tweetalig onderwijs

Webinar: 19.30 - 20.15 uur

Open huis

Baron de Coubertinlaan

Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur.

(De eerder geplande proeflesjes op locatie kunnen helaas vanwege de Lockdown niet doorgaan)

Baron de Coubertinlaan
    Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur. U kunt op deze avond kiezen uit een breed aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

feb

Baron de Coubertinlaan

Scavenger Hunt (speurtocht); in februari stellen wij onze school open om groep 8 leerlingen samen met één ouder de school te bezoeken. Er is een vaste looproute waarbij verschillende challenges worden uitgevoerd. Deze speurtocht duurt ongeveer een half uur. Vanaf 18.30 tot 20.30 uur is er elke vijf minuten een starttijd.