Locatie Zuidrand

Zuidrand - Dalton

Open huis 2 en 3 februari

Het open huis is alweer achter de rug. We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van onze mooie school tijdens de minilesjes, webinars en Meet & Greets.

Aanvullend hierop kun je de virtuele rondleiding bekijken die onderaan deze pagina staat of kun je een filmpje bekijken, waarin je kunt zien hoe een dag op school eruit ziet. Ook is er een brochure over ons daltononderwijs om alles nog even rustig na te lezen.

Om in te schrijven kun je hier ons inschrijfformulier downloaden.

Rondleiding door de school

Hoe ziet een lesdag eruit op de Zuidrand?

Open huis

feb

Zuidrand

Open Huis (online) met online keuzemenu; 18.30 - 21.00 uur.

Jullie kunnen op deze avond kiezen uit een aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

feb

Zuidrand

Open Huis (online) met online keuzemenu; 18.30 - 21.00 uur.

Informatie avonden

Zuidrand
    Algemene informatieavond (online) tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van groep 7. Webinar: 19:00 - 20.00 uur

Zuidrand

Informatieavond dalton voor ouders en leerlingen van groep 8.

Webinar: start 19.00 uur

Proeflessen

• Er zijn momenteel geen proeflessen gepland