Lyceo huiswerkbegeleiding

Even voorstellen

Mijn naam is Ivo Yanover en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op het Haarlemmermeer Lyceum voor de locaties Baron de Coubertin en de Zuidrand. Het is belangrijk voor leerlingen om een veilige en rustige omgeving te hebben, waarin zij vrij zijn om zichzelf te kunnen zijn. Op die manier komen leerlingen tot bloei en zijn zij in staat tot beter presteren. Als vestigingscoördinator vind ik het belangrijk om deze omgeving voor hen vorm te geven. Ik sta voor een positieve benadering en help leerlingen graag om hun ‘weg’ te vinden naar hun toekomst. Samenwerken met leerlingen aan zelfstandigheid en structuur vergroot hun zelfvertrouwen. Door persoonlijk contact met u en school te onderhouden kunnen wij samen de voortgang monitoren en bijsturen waar nodig. Mijn team, van enthousiaste en competente begeleiders, staat klaar om er een leerzaam en knallend schooljaar van te maken!

Schooljaar 2018-2019

Nieuw dit jaar is dat alle leerlingen die bij ons komen een speciaal voor Lyceo ontwikkelde motivatie- en leertest afnemen. Deze test is in samenwerking met de o.a. de universiteit van Tilburg ontwikkeld. De resultaten zijn wetenschappelijk onderbouwd. De vragen zijn opgedeeld per categorie. Op het gebied van intrinsieke- en extrinsieke motivatie wordt de leerling ook ondervraagd. Met deze resultaten kunnen wij samen met de informatie van de intake de begeleiding specifiek afstellen op de leerling. Nieuwsgierig geworden? U kunt mij altijd een bericht sturen of even bellen.

Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp

Op een doordeweekse dag na je laatste les gelijk naar pianoles, gevolgd door de sportclub. Je schoolwerk schiet er bij in, daar is te weinig tijd voor. De docent baalt dat je het huiswerk niet gemaakt hebt en zelf vind je het niet leuk dat je niet goed kan leren voor Frans. Dat vak vind je toch echt lastig! Bij de huiswerkbegeleiding zorgen we ervoor dat jij het overzicht terugkrijgt en al je werk op tijd af krijgt. Als het nodig is leren wij je ook de beste keus maken voor jezelf!

Lyceo biedt hoogwaardige begeleiding, specifiek gericht op jou! De begeleiders uit ons enthousiaste team weten dat iedere leerling uniek is en sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw leerbehoeften. De begeleiding vindt op school plaats en de groepen zijn klein. Dat is zeker prettig. Heb je bijles, dan zijn deze altijd 1-op-1 gericht. Tijdens de pauze is er tijd voor een praatje met elkaar. Een ontspannen sfeer is namelijk belangrijk om met plezier te leren. Bij de huiswerkbegeleiding wordt contact gehouden met ouders en mentoren om jouw voortgang te bespreken, want een goede communicatie zorgt uiteindelijk voor betere resultaten. We geven jou de handvatten om uiteindelijk zelfstandig te leren plannen, leren en werken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop een keertje langs ons lokaal (B025, locatie BdC)! Je kan ook contact opnemen via telefoon of e-mail.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Ivo Yanover

ivo.yanover@lyceo.nl

Nu inschrijven

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van het Haarlemmermeer Lyceum zich kunnen inschrijven. www.lyceo.nl/haarlemmermeer.

Voor het complete aanbod van Lyceo kunt u terecht op onze website www.lyceo.nl, of bellen naar telefoon: 071- 79 000 40.