Lyceo huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding en bijles van Lyceo

In samenwerking met Lyceo biedt het Haarlemmermeer Lyceum de mogelijkheid aan om op school huiswerkbegeleiding en bijles. te volgen. Door de begeleiding van Lyceo kunnen we leerlingen ook na schooltijd blijven ondersteunen met de lesstof. Lyceo heeft nauw contact met alle mentoren en docenten op het Haarlemmermeer Lyceum, begeleiders zijn daarom altijd goed op de hoogte van de situatie van elke leerling.

Huiswerkbegeleiding
Vindt uw kind het thuis lastig om zelfstandig aan de slag te gaan? Of heeft uw zoon of dochter moeite met het plannen van het huiswerk? Huiswerkbegeleiding van Lyceo kan hierbij helpen. Uw kind volgt de huiswerkbegeleiding gewoon op het Haarlemmermeer Lyceum. Samen met Tilburg University heeft Lyceo de Lyceo Leren Leren© -methode ontwikkeld voor het verbeteren en aanleren van studievaardigheden. De begeleiding wordt verzorgd door zorgvuldig geselecteerde begeleiders die dicht bij de belevingswereld van leerlingen staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren.

Bijles
Kan uw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij dat ene lastige vak? Lyceo biedt één-op-één bijles aan op het Haarlemmermeer Lyceum voor het vak waar de leerling net iets meer moeite mee heeft! Een ervaren persoonlijke begeleider van Lyceo gaat met uw kind aan de slag om achterstanden in te halen. Helemaal in zijn of haar eigen tempo. Voordat u het weet, is uw zoon of dochter weer helemaal bij met de rest van de klas.

Meer weten?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding en bijles bekijk onze vestiging of neem contact op met Emine Turan op 06 10 38 74 39 of emine.turan@lyceo.nl

Op Lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de diensten van Lyceo.

Lyceo Extra

Lyceo zet zich in actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra - programma biedt Lyceo dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat Lyceo nog meer doet? Kijk op Lyceo Extra