Locatie Baron de Coubertinlaan

Op een langgerekt kavel aan de Baron De Coubertinlaan heeft architect Thomas Rau een architectonisch ‘kunststukje’ gerealiseerd. Bibliotheek en school geïntegreerd in één complex: een indrukwekkend geheel. De praktische hellingbaan bij de centrale ingang is de grootste blikvanger in het zeer overzichtelijk en veilig ingerichte gebouw. Een gebouw waar leerlingen duidelijk trots op zijn. Op de Baron De Coubertinlaan verzorgen we tweetalig onderwijs op Vwo-, Havo- en Mavo-niveau.

Meer info over tweetalig onderwijs

Hoofd van deze locatie

Rector:
dhr. drs. B. Oremus

Schoolorganisatie

Open huis

feb

Baron de Coubertinlaan

Scavenger Hunt (speurtocht); van maandag 15 februari t/m donderdag 18 februari organiseren wij een virtuele rondleiding door ons schoolgebouw. TIjdens deze speurtocht ga je op zoek naar een codewoord.

Een leerling of medewerker loopt via een live verbinding met jou door de school langs de highlights. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven wat je wilt zien; de route wordt dan op jouw wensen aangepast. Uiteraard heb je ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Omdat het virtueel is, kun je je voor de Scavenger Hunt ook samen met een vriend of vriendin aanmelden. Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je ontvangt via de mail een link en een starttijd. (vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur)

Baron de Coubertinlaan

Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur.

U kunt op deze avond kiezen uit een breed aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

(De eerder geplande proeflesjes op locatie kunnen helaas vanwege de Lockdown niet doorgaan)

Baron de Coubertinlaan

Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur.

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan
    Algemene informatieavond (online) tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van leerlingen uit groep 7. Webinar: 19:00 - 20.00 uur

Informatieavond (online) tweetalig onderwijs