Locatie Baron de Coubertinlaan

Op een langgerekt kavel aan de Baron De Coubertinlaan heeft architect Thomas Rau een architectonisch ‘kunststukje’ gerealiseerd. Bibliotheek en school geïntegreerd in één complex: een indrukwekkend geheel. De praktische hellingbaan bij de centrale ingang is de grootste blikvanger in het zeer overzichtelijk en veilig ingerichte gebouw. Een gebouw waar leerlingen duidelijk trots op zijn. Op de Baron De Coubertinlaan verzorgen we tweetalig onderwijs op Vwo-, Havo- en Mavo-niveau.

Meer info over tweetalig onderwijs

Hoofd van deze locatie

Rector:
dhr. drs. B.P.J. Roth

Schoolorganisatie

Open huis

feb

Baron de Coubertinlaan

Open Huis HLML-TTO: 18.30 - 21.00 uur.

feb

Baron de Coubertinlaan

Open Huis HLML-TTO: 18.30 - 21.00 uur.

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan

Algemene informatieavond Tweetalig onderwijs en Dalton voor ouders van leerlingen uit groep 7.

Tijd: 19.00 - 20.00 uur

Deze informatieavond vindt plaats op locatie HLML-TTO Baron de Coubertinlaan 2