Locatie Baron de Coubertinlaan

Op een langgerekt kavel aan de Baron De Coubertinlaan heeft architect Thomas Rau een architectonisch ‘kunststukje’ gerealiseerd. Bibliotheek en school geïntegreerd in één complex: een indrukwekkend geheel. De praktische hellingbaan bij de centrale ingang is de grootste blikvanger in het zeer overzichtelijk en veilig ingerichte gebouw. Een gebouw waar leerlingen duidelijk trots op zijn. Op de Baron De Coubertinlaan verzorgen we tweetalig onderwijs op Vwo-, Havo- en Mavo-niveau.

Meer info over tweetalig onderwijs

Hoofd van deze locatie

Rector:
dhr. drs. B. Oremus

Schoolorganisatie

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan
    Algemene informatieavond (online) tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van leerlingen uit groep 7. Webinar: 19:00 - 20.00 uur

Informatieavond (online) tweetalig onderwijs

Webinar: 19.30 - 20.15 uur

Klik hier om de webinar te volgen

Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@haarlemmermeerlyceum.nl.

Open huis

Baron de Coubertinlaan

Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur.

(De eerder geplande proeflesjes op locatie kunnen helaas vanwege de Lockdown niet doorgaan)

Baron de Coubertinlaan
    Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur. U kunt op deze avond kiezen uit een breed aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

feb

Baron de Coubertinlaan

Scavenger Hunt (speurtocht); in februari stellen wij onze school open om groep 8 leerlingen samen met één ouder de school te bezoeken. Er is een vaste looproute waarbij verschillende challenges worden uitgevoerd. Deze speurtocht duurt ongeveer een half uur. Vanaf 18.30 tot 20.30 uur is er elke vijf minuten een starttijd.

Proeflessen

• Er zijn momenteel geen proeflessen gepland