Locatie Baron de Coubertinlaan

Op een langgerekt kavel aan de Baron De Coubertinlaan heeft architect Thomas Rau een architectonisch ‘kunststukje’ gerealiseerd. Bibliotheek en school geïntegreerd in één complex: een indrukwekkend geheel. De praktische hellingbaan bij de centrale ingang is de grootste blikvanger in het zeer overzichtelijk en veilig ingerichte gebouw. Een gebouw waar leerlingen duidelijk trots op zijn. Op de Baron De Coubertinlaan verzorgen we tweetalig onderwijs op Vwo-, Havo- en Mavo-niveau.

Meer info over tweetalig onderwijs

Hoofd van deze locatie

Rector:
dhr. drs. B. Oremus

Schoolorganisatie

Open huis

• 29 & 30

Van 18.30 - 21.00 uur

Proeflessen

• Div. data

Baron de Coubertinlaan
    Aanmelden proeflessen "Student2Student" , mavo/havo/vwo mogelijk voor leerlingen groep 8

Benieuwd hoe we deze persoonsgegevens verwerken? Bekijk onze Privacyverklaring.

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan
    Algemene informatieavond tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van groep 7. Locatie Baron de Coubertin. Van 19.00-20.00 uur

Baron de Coubertinlaan