Locatie Zuidrand

Daltononderwijs op Havo en Vwo niveau

Sinds juni 2014 staat op het voormalige kavel van het Koning Willem Alexander Sportcomplex ons nieuwste schoolgebouw. Het is een vierkant gebouw met veel lichtinval, op een mooie plek aan de Zuidrand. Met als fijne bonus: uitzicht op Park 21. De (vak)lokalen bevinden zich rondom de centrale aula. Zowel de inrichting als de buitenruimte is ontstaan op basis van nauw overleg tussen de architect, leerlingen, ouders en medewerkers.

Op de Zuidrand geven we Daltononderwijs op Havo en Vwo niveau. De gymnastieklessen worden gegeven in het aangrenzende KWA-Sportcomplex.

Meer info over Dalton onderwijs

Hoofd van deze locatie

Rector:
Mw. drs. L. Pennings-de Vet

Schoolorganisatie

Open huis

• 5 & 6
    feb

Van 18.30 - 21.00 uur

Proeflessen

• Er zijn momenteel geen proeflessen gepland

Informatie avonden