Ben je er klaar voor?

Sta je voor de keuze voor een nieuwe school? Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch?

Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op Mavo, Havo en Vwo niveau.

Ga de uitdaging aan en doe tweetalig onderwijs. Je volgt dan de helft van je lessen in het Engels. Maak jij graag je eigen keuzes, ben je zelfstandig en creatief én werk je graag met een laptop? Dan is ons Daltononderwijs iets voor jou! Ook als je topsportambities hebt, is het Haarlemmermeer Lyceum dé perfecte keuze.

Zien we je gauw?

Tweetalig onderwijs

We leven in een steeds meer internationaal georiënteerde wereld. Leerlingen worden niet alleen dagelijks bedolven onder Engelse slogans, songs, nieuwsfeiten en trends van over de hele wereld, maar er is ook een grote kans dat ze in een vervolgopleiding of toekomstige baan niet meer om het Engels heen kunnen. Daarom bieden we tweetalig onderwijs aan (tto), zodat onze leerlingen straks klaar zijn om over onze taalgrens heen te stappen.

Meer info tweetalig onderwijs

Dalton

Als er één ding is waar het daltonconcept voor staat dan is het wel uitdagend onderwijs. Dit sluit perfect aan bij onze onderwijsvisie. We zijn dan ook enorm verheugd dat we onze leerlingen sinds schooljaar 2014-2015 daltononderwijs kunnen aanbieden op onze locatie Zuidrand.

Meer info Dalton

Open huis

Baron de Coubertinlaan

Scavenger Hunt (speurtocht); van maandag 15 februari t/m donderdag 18 februari organiseren wij een virtuele rondleiding door ons schoolgebouw. TIjdens deze speurtocht ga je op zoek naar een codewoord.

Een leerling of medewerker loopt via een live verbinding met jou door de school langs de highlights. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven wat je wilt zien; de route wordt dan op jouw wensen aangepast. Uiteraard heb je ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Omdat het virtueel is, kun je je voor de Scavenger Hunt ook samen met een vriend of vriendin aanmelden. Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je ontvangt via de mail een link en een starttijd. (vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur)

Zuidrand

Open Huis (online) met online keuzemenu; 18.30 - 21.00 uur.

De geplande proeflesjes op deze avond kunnen helaas niet doorgaan. We bieden jullie graag een mooi programma aan via het online Open Huis.

Baron de Coubertinlaan

Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur.

U kunt op deze avond kiezen uit een breed aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

(De eerder geplande proeflesjes op locatie kunnen helaas vanwege de Lockdown niet doorgaan)

Zuidrand

Open Huis (online) met online keuzemenu; 18.30 - 21.00 uur. Jullie kunnen op deze avond kiezen uit een aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

Baron de Coubertinlaan

Proeflesjes, gegeven door docenten, voor leerlingen van groep 8.

Locatie: Baron de Coubertin van 18.30 - 21.00 uur.

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan
    Algemene informatieavond (online) tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van groep 7. Webinar: 19:00 - 20.00 uur

Informatieavond (online) tweetalig onderwijs

Webinar: 19.30 - 20.15 uur

Zuidrand

Informatieavond dalton voor ouders en leerlingen van groep 8.

Webinar: start 19.00 uur