Ben je er klaar voor?

De overstap van de basisschool naar de brugklas is niet niks. Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch?

Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op Mavo, Havo en Vwo niveau.

Ga de uitdaging aan en doe tweetalig onderwijs. Je volgt dan de helft van je lessen in het Engels. Maak jij graag je eigen keuzes, ben je zelfstandig en creatief én werk je graag met een laptop? Dan is ons Daltononderwijs iets voor jou! Ook als je topsportambities hebt, is het Haarlemmermeer Lyceum dé perfecte keuze.

Zien we je snel in de brugklas?

TWEETALIG ONDERWIJS

We leven in een steeds meer internationaal georiënteerde wereld. Leerlingen worden niet alleen dagelijks bedolven onder Engelse slogans, songs, nieuwsfeiten en trends van over de hele wereld, maar er is ook een grote kans dat ze in een vervolgopleiding of toekomstige baan niet meer om het Engels heen kunnen. Daarom bieden we tweetalig onderwijs aan (tto), zodat onze leerlingen straks klaar zijn om over onze taalgrens heen te stappen.

Open huis

• Er zijn momenteel geen opendagen gepland

Proeflessen

• Er zijn momenteel geen proeflessen gepland

Informatie avonden

Dalton

Als er één ding is waar het Daltonconcept voor staat dan is het wel uitdagend onderwijs. Dit sluit perfect aan bij onze onderwijsvisie. We zijn dan ook enorm verheugd dat we onze leerlingen sinds schooljaar 2014-2015 Daltononderwijs kunnen aanbieden op onze locatie Zuidrand.

Open huis

• Er zijn momenteel geen open dagen gepland

Proeflessen

Tijdens een proefles kun je proeven aan een les

Zuidrand
    Proeflesjes voor leerlingen groep 8 (Dalton) Van 14.00 uur t/m 16.00 uur

Benieuwd hoe we deze persoonsgegevens verwerken? Bekijk onze Privacyverklaring.

Informatie avonden