Schrijf je in

Leuk dat je je wilt inschrijven. Met het formulier onderaan deze pagina kun je dit doen. Of je nu kiest voor dalton of TTO, voor beide opleidingen is het advies van de basisschool het uitgangspunt voor toelating en plaatsing. Daarnaast nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op de betreffende locatie.

• Schrijf je je in als een TTO-leerling (vwo, havo of mavo), dan is je nieuwe school op de locatie Baron de Coubertin.
  • Schrijf je je in als dalton-leerling (havo of vwo), dan is je nieuwe school op de locatie Zuidrand.

Wil je de sfeer komen proeven of heb je vragen over de onderwijsvormen? Kom dan langs tijdens een open huis avond. Je vindt de data hieronder.

Alvast heel hartelijk welkom op jouw nieuwe school.

Open huis

Baron de Coubertinlaan

Scavenger Hunt (speurtocht); van maandag 15 februari t/m donderdag 18 februari organiseren wij een virtuele rondleiding door ons schoolgebouw. TIjdens deze speurtocht ga je op zoek naar een codewoord.

Een leerling of medewerker loopt via een live verbinding met jou door de school langs de highlights. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven wat je wilt zien; de route wordt dan op jouw wensen aangepast. Uiteraard heb je ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Omdat het virtueel is, kun je je voor de Scavenger Hunt ook samen met een vriend of vriendin aanmelden. Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je ontvangt via de mail een link en een starttijd. (vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur)

Zuidrand

Open Huis (online) met online keuzemenu; 18.30 - 21.00 uur.

De geplande proeflesjes op deze avond kunnen helaas niet doorgaan. We bieden jullie graag een mooi programma aan via het online Open Huis.

Baron de Coubertinlaan

Open Huis (online) met online keuzemenu Tweetalig Onderwijs: 18.30 - 21.00 uur.

U kunt op deze avond kiezen uit een breed aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

(De eerder geplande proeflesjes op locatie kunnen helaas vanwege de Lockdown niet doorgaan)

Zuidrand

Open Huis (online) met online keuzemenu; 18.30 - 21.00 uur. Jullie kunnen op deze avond kiezen uit een aanbod van Webinars, Online lesjes en Q & A sessies.

Baron de Coubertinlaan

Proeflesjes, gegeven door docenten, voor leerlingen van groep 8.

Locatie: Baron de Coubertin van 18.30 - 21.00 uur.

Informatie avonden

Baron de Coubertinlaan
    Algemene informatieavond (online) tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van groep 7. Webinar: 19:00 - 20.00 uur

Informatieavond (online) tweetalig onderwijs

Webinar: 19.30 - 20.15 uur

Zuidrand

Informatieavond dalton voor ouders en leerlingen van groep 8.

Webinar: start 19.00 uur